Eigen baas

over je gedachten!

 

Helpende gedachten

op Facebook

Reacties

Training 'Eigen baas over je gedachten!'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vond het fijn om de verhalen van mijn leerlingen te beluisteren en vond het mooi om te zien hoe sommige leerlingen zich ‘openden’ en lieten ‘binnenkijken’. Dankjewel om ons dichter bij onze droomplek te brengen.

Juf Leen

 

Op socio-emotionele ontwikkeling kan geen cijfer geplakt worden, maar het is de fundering die kinderen nodig hebben om onbelemmerd door te groeien. Deze lessen vind ik daarom zo zinvol omdat er stapsgewijs gewerkt wordt aan het welbevinden van de kinderen in een mooi afgebakend kader. Elke klas en elk kind plukt hier ongetwijfeld de vruchten van, als groep en als individu.

Juf Els

 

Bedankt voor alles tips en hulp die je mij gegeven hebt. Je hebt mij super geholpen. Ik slaap supergoed en word bijna niet meer boos. Daarvoor wil ik je bedanken.

Jolien, 10 jaar

 

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Het lukt me beter om tegen pesters te zeggen ‘stop ermee!’. En ik heb geleerd dat ik niet de enige ben met zo’n problemen.

Fraukje, 10 jaar

 

Ik ben nu een positivo! Ik heb zelfvertrouwen gekregen!

Paulien, 11 jaar

 

Ik kan veel beter positief denken. Mr. Black komt minder en minder tevoorschijn!

Mees, 10 jaar.

 

Bedankt voor de goede cursus. Het lukt mij vaak om positiever te denken. Ik heb mijn happy-doos een prachtige plek gegeven op mijn kamer waar ik vaak naar kan kijken, mijn kaft van de cursus ook. Het lukt al veel beter om positief te denken, ik heb veel bijgeleerd.

Finn, 11 jaar

 

Week na week een blij gezichtje na een les 'Eigen baas over je gedachten!' ... zelfverzekerd richting auto ... glunderend op de achterbank ... de éne keer vertellend over de vele weetjes en geleerde tips, de andere keer stilzwijgend nadenkend op de achterbank ... De weetjes en tips zijn blijven hangen en worden nog vaak gebruikt in conversaties en gedachten!

Moeder van Paul, 9 jaar

 

 

Train-de-trainer
'Eigen baas over je gedachten!'

 

Ik wou je nogmaals bedanken, Wendy! Ik vond het echt heel erg boeiend. Je brengt alles op een heel levendige manier over. Het heeft iets heel natuurlijks zoals jij het doet. De cursus zit ook heel logisch in mekaar en is zeer goed uitgewerkt. Prachtig hoe je gewoon alle materialen, alle lesvoorbereidingen en doelen er gewoon bij krijgt. Je kan onmiddellijk van start gaan. Eigenlijk zou ieder kind dit moeten kunnen volgen!

En zelfs voor mezelf was het een eye opener. Ik kan ook nog veel leren van Mr Happy!

Dorien (Suzuki Dwarsfluit Docente)

 

Ik ben heel blij dat ik de training gevolgd heb, ze beantwoordde aan al mijn verwachtingen.

Ik kijk er al naar uit om er mee aan de slag te gaan. Hartelijk dank voor al het mooie materiaal.

Veerle (leerkracht vierde leerjaar)

 

Ik heb het gevoel dat jouw training bij mij een echte ‘mindswitch’ teweeg bracht. Ik probeer het idee van helpende gedachten hier thuis ook al wat te laten doorsijpelen. Ik sta te popelen om het in de klas uit te proberen!

Bedankt voor je enthousiasme en het zeer uitgewerkte materiaal!

Peet (leerkracht derde leerjaar)

 

Ik wou je nog even zeggen dat ik het echt een ontzettend fijne en leerrijke dag vond. Je hebt echt iedereen 'op z'n gemak gesteld' en met een goed gevoel naar huis laten gaan. Na een dag bij jou ben ik helemaal opgeladen van positiviteit! Het geeft me zelfvertrouwen en energie.

Bedankt voor vandaag en alle fijne en goede informatie!

Alexandra (laatstejaarsstudent lerarenopleiding)

 

Bedankt Wendy! Ook voor de materialen!

We zijn nog volop aan het nagenieten van de opleiding en hebben veel inspiratie om het nieuwe schooljaar aan te vatten! Het heeft ons goed gedaan… het voelde aan als een cadeautje :-)

Greet, coördinator team Gon-begeleiders MPI

 

Infoavond 'Leer je kind positief denken!'

 

Graag wil ik nog even vertellen dat het altijd fijn aanvoelt om na een info avond naar huis te kunnen fietsen met een HAHA gevoel. En gisteravond was er zo weer eentje. Ik word er altijd warm van om jonge mensen zo geboeid zien te vertellen met een enthousiasme waardoor jezelf ook wel aan de slag moet. U kon het ook zeer herkenbaar en duidelijk uitleggen in een voor mij verstaanbare taal. Het is voor mij dan ook weer een meerwaarde om op tijd bewust stil te staan van mijn eigen positieve houding.

Chantal

 

Ik laat u maar even weten dat ik de infoavond super vond ... heb er veel aan gehad! Mede in naam van mijn tweeling (2,5 jaar) hartelijk bedankt voor uw nuttige adviezen.

Hilde

 

Boeiende uiteenzetting vanavond en leuk gebracht. Herkenbaar,... ik neem nog vaak het 'werkboek' ter hand! Een geslaagde avond.

Anne

 

Ik heb gisteren uw lezing bijgewoond en, omdat complimenten geven zo belangrijk is, wou ik nog even laten weten dat ik het erg interessant vond en u erg boeiend vertelde.

Veel succes nog!

Gitte